Gyvybės gėlė
Kokybė yra svarbi
Vanduo, kurį geriate ir naudojate, pasiekia jus per sudėtingą procesą, tokį kaip slėgimas, filtravimas, ilgalaikis laikymas ir kt., procesą, kuris turi įtakos vandens kokybei, kai jis išteka iš krano ar butelio. Vandens kelias per vamzdžius, filtrus, bakus ir kitus procesus, kuriuos naudojame, siekdami užtikrinti vandens tiekimo būtiną saugumą, taip pat pašalina natūralų vandens gyvybingumą, koks jis randamas gamtoje.
„Nature’s Design” stiklinės iš naujo aktyvuoja apdorotą vandenį ir grąžina jį „atgal į gyvybę”, į energetinę formą, kurioje jis yra, kai iš prigimties atkeliauja iš gamtos.
Pavasaris: Geriausias vanduo žmogaus sveikatai yra šviežias pavasario vanduo.
Stresas: Net geriausias pavasario vanduo praranda gyvybingumą ir energiją, kai jis juda per vamzdžius ir kitus vandens apdorojimo būdus.
Sveikata: „Nature’s Design” stiklinių dizainas atgaivina silpną, apdorotą vandenį iš bet kurios šaltinio. Kiti skysčiai, tokie kaip sultys ir vynas, taip pat pagerėja skonio ir biologinio gyvybingumo prasme, kai laikomi „Nature’s Design” stiklinėse. Paprastas čiaupo vanduo silpnėja dėl didelio vamzdžių slėgio ir srauto tų pačių vamzdžių. 3 minutės praleistos „Nature’s Design” stiklinėje gėrimo pakanka, kad pagerėtų silpnėjantis čiaupo vanduo.
Rezultatai gauti iš laboratorijos EF Brown, CH-3628 Uttigen, Šveicarija.
Auksinė proporcija
Simboliai ir patvirtinimai
Kol žmonija egzistavo, visos Žemės kultūros naudojo simbolius. Norint suprasti simbolių efektyvumą, būtina suprasti jų turimą įprastinį rezonansą ar vibraciją. Kartais tai perduodama naudojant žodžius (kaip „patvirtinimas“), o kartais naudojant grafinius simbolius, matematiką ar garsus. Manoma, kad Gyvybės gėlės simbolyje yra visos gyvybės geometrija, kokią žinome Žemės planetoje. Tai yra universali energijos, gyvybės ir visų dalykų sąsajos simbolis. Vanduo kaip vidurinė medžiaga atrodo gebanti atpažinti ir išsaugoti įvairią informaciją, vibraciją, rezonansą ir nešti šį „informacinį turinį“ su savimi.
Valymas
Gyvybės gėlė stiklo pagrindas (išorėje) yra įdeginamas temperatūroje apie 600°C, o tada padengiamas maistui saugiu apsauginiu sluoksniu. Pagrindu, stiklinės gali būti plaunamos indaplovėje. Po 500 iki 1000 plovimų mašinoje ir priklausomai nuo vandens kietumo ir ploviklio, simbolis gali pradėti blyškėti.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.